Sälja bil Jämtland / Östersund

Välj oss när du ska din bil i Jämtland

Det ska vara enkelt att sälja sin bil i Jämtland. Oavsett om du bor i Östersund, Åre, Strömsund, Krokom eller på någon mindre ort så kommer vi till dig när du vill sälja din bil. Vi har kunskapen och erfarenheten som behövs för att snabbt besiktiga och värdera din bil och ge dig ett pris på plats.

Vi försöker aldrig pruta eller pressa dig att sälja bilen till ett lägre pris än vad vi faktiskt vet att den är värd. Därför är det alltid en trygg och smidig affär att sälja din bil till oss. Och har du redan fått ett pris på din bil från någon annan, kontakta oss så ger vi dig en "second opinion"!

bilar på parkering

Bilförmedling

Om du vill kan vi också förmedla din bil till försäljning. Vi tar då ut en fast förmedlingsavgift, oavsett vad bilen sedan blir såld för. Din bil finns då med i vårt vanliga utbud och du får direkt tillgång till en rad spekulanter. Du slipper handskas med köpare och pappersarbete, utan kan i stället i lugn och ro luta dig tillbaka medan vi sköter jobbet.

Att tänka på när du vill sälja din bil

Oavsett om du vill sälja din bil till en privatperson eller en bilhandlare är det alltid bra att göra det du kan för att den ska bli så attraktiv som möjligt och locka många spekulanter. Att sälja bilen innebär ju möjligheten att köpa en ny bil, och ju mer du får för din gamla bil, desto mer pengar kan du lägga på en ny. Här kommer därför tips på några enkla saker du kan göra för att bilen ska bli så attraktiv som möjligt inför en försäljning.

 • Besiktning och service
  Låt bilen genomgå en besiktning precis innan du lägger upp den för försäljning. Att skriva nybesiktigad i annonsen gör din bil extra intressant för många. Säljer du till oss behöver du förstås inte tänka på det, men givetvis ska du ha ett protokoll från senaste besiktningen.

 • Gör bilen ren och fräsch
  Din bil ska inte vara smutsig och lukta illa om du vill få den såld till det pris den egentligen är värd. Tvätta bilen noggrant både ut- och invändigt. Om det luktar illa i bilen bör du också göra en recond innan du försöker sälja den.

 • Deklarera skador
  Vare sig du säljer till en privatperson eller en bilhandlare är det bra om du redan vid första kontakten uppger om det finns några synliga skador eller andra fel på bilen. Att inte ta upp det kommer bara att leda till missförstånd, samt att köparen kommer att försöka pruta ner priset avsevärt när hon eller han får se bilen.

 • Se till att ha alla papper i ordning
  Har du inte redan samlat alla viktiga papper gällande bilen i en pärm ska du definitivt göra det för en försäljning. Att kunna visa upp registreringsbevis, servicebok, kvitton på reparationer och så vidare och ha allt samlat på ett stlle kommer att övertyga köparen om att du är en ordningssam person som har tagit ansvar för bilen.

Sälj din bil på ett tryggt sätt